KRAUSEN NEW LINE D 1600 (800/800) STABLE PRESSURE LCD

KRAUSEN NEW LINE D 1600 (800/800) STABLE PRESSURE LCD átfolyó rendszerű RO víztisztító, 2 db 800 GPD nagy kapacitású membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Irodáknak, munkahelyeknek, kávéházaknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni. Kisebb igényű ipari felhasználásra, laboratóriumoknak is megfelel.

Tiszta víz kapacitás: 2,3 – 3,3 l/perc

Szennyvíz termelés: 1,7 – 2,1  l/perc

Készülék mérete: 26 x 43 x 68 cm

Nyomásfokozó szivattyú: New Line D 36V 2.8 Am

Egyszerű kivitel, de akár 230 liter tiszta víz előállítására óránként!

Országszerte kedvezményes beszerelési ajánlattal.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

189.000 Ft

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az új LCD kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről.

KRAUSEN NEW LINE D 1600 (800/800) STABLE PRESSURE LCD átfolyó rendszerű RO víztisztító, 2 db 800 GPD nagy kapacitású membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Irodáknak, munkahelyeknek, kávéházaknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni. Kisebb igényű ipari felhasználásra, laboratóriumoknak is megfelel.

Tiszta víz kapacitás: 2,3 – 3,3 l/perc

Szennyvíz termelés: 1,7 – 2,1  l/perc

Készülék mérete: 26 x 43 x 68 cm

Nyomásfokozó szivattyú: New Line D 36V 2.8 Am

A rendszer felépítése:

5 lépcsős készülék (5 mikronos mechanikai szűrő, aktív szénszűrő, 1 mikronos mechanikai szűrő, 1 db 1000 GPD KRAUSEN-3613-1000 és 1 db 600 GPD KRAUSEN-3213-400 ozmózis membrán a finomsága 0,0001 mikron, a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből, és GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy, magyar nyelvű gépkönyv.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 3 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán melynek nyílása 0,0001 mikron,(ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő,mindenféle elszineződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is, melyhez áramra van szükség!

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 3, de maximum 6 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. Az aktívszenes utószűrőt szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (2db) ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránjait itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • kevertágyas vízlágyító, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel a tökéletes „0-ás” víz előállításáért pl. laborba vagy kazánvíznek
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek.

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év

A garancia (jótállás) vonatkozik a készülék helyes működésére, anyaghibára visszavezethető meghibásodásra. Viszont nem vonatkozik külső hatás miatti sérülésre, fagykárra, vízhálózati túlnyomás okozta sérülésre,szivárgásra, nem megfelelő beszerelés/üzembe helyezés következményeire.

A garancia/jótállás érvényességének nem feltétele a szakemberrel való beszerelés.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a bekötőidomok apró, fokozottan sérülékeny alkatrészek. Kérjük csak megfelelő nyomatékkal kerüljenek rögzítésre, megszorításra! Tömítőanyag használata nélkülözhetetlen, csak a fém anya megszorítása nem elegendő. A kelleténél erősebben történt rögzítés nem helyettesíti a tömítőanyagot (teflonszalag, tömítőgyűrű), külsérelmi nyomot hagy, ráadásul a termék repedését, törését okozhatja nem feltétlenül azonnal, hanem akár egy későbbi nem várt időpontban pl. egy hálózati nyomásingadozáskor. A készülék nem megfelelő bekötéséből eredő esetleges károk nem tartoznak garancia hatálya alá.

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN NEW LINE D 1600 (800/800) STABLE PRESSURE LCD” értékelése elsőként