Rólunk

Cégünk szűréstechnikai területen végzi tevékenységét. Többek között hivatalos forgalmazója vagyunk a KRAUSEN márkájú fordított ozmózis rendszerű víztisztítóknak.

Oldalunkon szereplő termékek ár-érték aránya kimagasló a hasonló technikai paraméterekkel rendelkező más gyártók termékeihez képest, de hiszünk abban, hogy a mi vásárlóink nem pusztán árakat, hanem kiváló minőségű termékeket és megbízható szolgáltatásokat szeretnének.

Igyekszünk minden termékünket tárgyilagosan és a szükségesen mély részletességgel bemutatni, felhívva a figyelmet minden fontos és szükséges üzemeltetési körülményre, illetve teljesítmény paraméterre éppúgy, mint a járulékos költségekre.

Nem kívánunk minden éppen aktuális trendnek megfelelni, végképp nem kenyerünk a megtévesztés és termékeink olyan tulajdonságokkal való felruházása, amik a valóságban nem léteznek sem az emberi hiszékenységre építve szert tenni extra nyereségre.

Szubjektív véleményünk szerint a fordított ozmózis eljárással szűrt víz rendelkezik a legjobb élettani hatással az emberi szervezet számára, de ennek erőszakos bizonygatása nem célunk. Feltételezzük vásárlóinkról, hogy valódi FELNŐTT emberek, kik képesek az önálló gondolkodásra és a megfelelő következtetések helyes levonására. Képesek elfogadni azt, hogy valami azért, mert van róla egy általános, elterjedt vélemény, és mert azt mondják sokan, attól még nem biztos, hogy valóban úgy is van.

E kis bevezetővel szeretném üdvözölni Önt kedves Látogatóm! Jakab József szűréstechnikai szaktanácsadó vagyok és reményeim szerint, nálunk megtalálja azt a víztisztító rendszert, ami az ideális választás az Ön igényei és felhasználási céljának szempontjából.  Amennyiben szüksége van segítségre, további információra, lépjen velem kapcsolatba és a tőlem telhető legnagyobb igyekezettel fogom keresni a megoldást a kérdésére! Köszönöm!

 

QS2000