KRAUSEN NEW LINE A++ 600 Modern
Akció!

Tartály nélküli átfolyós rendszerű fordított ozmózis víztisztító nagy teljesítményű 3 db 200 GPD-s membránnal és színes LED kijelzővel
Elektronikus ellenőrző rendszere szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! Jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére.

Kompakt kivitel, elegáns és kis méret!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Országszerte kedvezményes beszerelési ajánlattal.

179.000 Ft 159.000 Ft

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az elektronikus ellenőrző rendszer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! Jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére, LED kijelző

KRAUSEN NEW LINE A++ 600 Modern átfolyó rendszerű RO víztisztító, 3 db nagy kapacitású 200 GPD membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben.

Tiszta víz kapacitás: 1,4 – 1,5 l/perc

Szennyvíz termelés: ~0,7  l/perc

Készülék mérete: 17 x 33 x 43 cm

A rendszer felépítése:

5 lépcsős készülék (5 mikronos mechanikai szűrő, aktív szénszűrő, 1 mikronos mechanikai szűrő, 3 db 200 GPD KRAUSEN-1812-200 ozmózis membrán melyek finomsága 0,0001 mikron és GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy és gépkönyv magyar nyelven.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 3 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán (melynek nyílása 0,0001 mikron, ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő, mindenféle elszineződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is, melyhez áramra van szükség!

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 3, de maximum 6 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. A szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (3db) a bejövő víz beltartalmi értékeitől és az esetleges előkezelés mértékétől függően ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Általunk értékesített gépek karbantartási igényét követjük és jelezzük, ha elvileg szükséges lenne már.

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek.  Ennek díja: 12.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges).

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre.

Ismerjük termékeinket és bízunk bennük, ezért minden berendezésünkre 100% megelégedettségi garanciát ajánlunk. Ha nem elégedettek valamivel a törvényi kötelezettség által előírt 14 napos elállási jogot 90 napra bővítjük!

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN NEW LINE A++ 600 Modern” értékelése elsőként