KRAUSEN ECO LINE A++ 600(200/200/200) PUMP
Akció!

Új generációs tartály nélküli átfolyós rendszerű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító 3 db nagy teljesítményű 200 GPD-s membránnal.
Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy és gépkönyv magyar nyelven.

Tiszta víz kapacitás:  1,3-1,5 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,7  l/perc

Készülék mérete: 19 x 36 x 48 cm

119.000 Ft 109.000 Ft

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. 

KRAUSEN ECO LINE A++ 600(200/200/200) PUMP átfolyó rendszerű RO víztisztító, 3 db nagy kapacitású 200 GPD membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Kisebb irodáknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni.

Tiszta víz kapacitás:  1,3-1,5 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,7  l/perc

Készülék mérete: 19 x 36 x 48 cm

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 3, de maximum 6 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. A szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (2db) ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • szemcsés aktívszén + ezüst, inline rendszerű utószűrőegység, 2″ átmérővel
  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek. Ennek díja: 12.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges).

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre.

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az elállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN ECO LINE A++ 600(200/200/200) PUMP” értékelése elsőként