KRAUSEN 800 EXCELLENTE GOLD átfolyó rendszerű RO víztisztító
Akció!

A csúcs, elegáns megjelenésű, kompakt kialakítású, tartály nélküli átfolyós rendszerű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító  800 GPD teljesítménnyel, szűrő ellenőrző LED kijelzővel, elektronikus vezérléssel.

Ingyenes kiszállítással!

 

219.990 Ft 189.900 Ft

Együtt jobban megéri

  • KRAUSEN 800 Excellente gold
Total Price: 201.900 Ft 195.900 Ft
Save 6.000 Ft when bought together

Közvetlen átfolyós RO víztisztító, képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia.

KRAUSEN 800 EXCELLENTE GOLD átfolyó rendszerű RO víztisztító, 2 db 400 GPD nagy kapacitású membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben.

Készülék mérete: 18 x 36,5 x 41 cm

Nyomásfokozó szivattyú: New Line B 24V 2.5 Am

 

A rendszer felépítése:

5 lépcsős készülék (5 mikronos in-line 2″ mechanikai szűrő, in-line 2″ GAC aktív szénszűrő, 1 mikronos in-line 2″ mechanikai szűrő, 2 db 400 GPD KRAUSEN-3013-400 ozmózis membrán majd egy GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membrán, gépkönyv, garanciajegy.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 3 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán melynek nyílása 0,0001 mikron,(ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő,mindenféle elszíneződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is.
Szintén van elektronikus ellenőrző rendszer, mely folyamatosan szabályozza a berendezés működését az üzemi körülményektől függően. Biztosítja a membrán frissülését az automata leöblítéssel, jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére LED kijelzőn. A berendezés működéséhez áramra van szükség.

A pumpa védelme érdekében 45 perc folyamatos használat után a berendezés lekapcsol 45 percre

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az elő és utószűrők cseréjét, amennyiben a gép nem jelzi, ajánlott 6, de maximum 12 havonta el kell végezni. A berendezés szűrő garnitúráját itt megtalálja. Az ozmózis membránt (2db) a bejövő víz beltartalmi értékeitől és az esetleges előkezelés mértékétől függően ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta.A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Általunk értékesített gépek karbantartási igényét követjük és jelezzük, ha elvileg szükséges lenne már.

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel 
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

Magyarország területén ezt a terméket INGYEN szállítjuk!

A készüléket szakemberünk Budapesten be is tudja építeni Önnek. Ennek díja:  12.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges)

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre.(Egyenlőre csak Budapesten és Kecskemét körzetében)

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az elállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

 

Vélemények

„KRAUSEN 800 EXCELLENTE GOLD átfolyó rendszerű RO víztisztító” értékelése elsőként