KRAUSEN 75 WHITE STAR asztali ozmózis víztisztító és forró-hideg vízadagoló
Akció!

Hálózatról működő asztali ozmózis (RO) víztisztító forró és hideg vízadagoló funkcióval kibővítve. Irodák, munkahelyek számára ideális, nincs szükség ballon vagy palackozott vizek cipelésére, vásárlására.

Szürke színben

Budapesten ingyenes beüzemelés.

257.000 Ft 177.700 Ft

A KRAUSEN 75 WHITE STAR asztali ozmózis víztisztító és forró-hideg vízadagoló ideális megoldás munkahelyek, irodák egészséges vízellátására. Ráadásul azonnal elkészíthetik teájukat, kávéjukat a gépből kiengedett forróvízből, mely a fordított ozmózis rendszerű szűrésnek köszönhetően a korábbi normál vagy ballonos vízből készített teájánál, kávéjánál sokkal intenzívebb, finomabb lesz. A berendezésből nem csak forró, hanem hideg víz is nyerhető.

Nincs szükség a továbbiakban ballonos víz vásárlására, sem palackok cipelésére. A készülék a vízhálózatra köthető és asztalra helyezhető.

A fordított ozmózis egy olyan víztisztítási megoldás, amely kémiai anyagok felhasználása nélkül eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat, vírusokat és a hormonokat is az ivóvízből. Ez a technológia a napjainkban ismert legkorszerűbb, legjobb minőségű víztisztítási eljárás

A belépő víz egy háromlépcsős előszűrés után, melyben kiválasztódnak a nagyobb méretű lebegő anyagok, homok, rozsda valamint a klór és származékai, a membránházba jut. A Fordított Ozmózis rendszerű szűrés membránja olyan szűrő, melynek nyílása 0,0001 mikron, a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebbek, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A rendszer nem használ vegyi anyagokat a víz kezelésére. Bővebb info a membránról itt >> Az 5. lépcsőben egy végső aktívszén szűrőn való áthaladás után, mely az estleges szagokat, kellemetlen ízt, színezéket távolítja el, jut a víz a berendezés tárolótankjába, ahonnan mehet tovább a forró vagy a hideg víz előállító tartályokba.

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is.
Szintén van elektronikus ellenőrző rendszer, mely folyamatosan szabályozza a berendezés működését az üzemi körülményektől függően. Biztosítja a membrán frissülését az automata leöblítéssel, jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére LED kijelzőn. A berendezés működéséhez áramra van szükség.

A készülék mérete:  28cm x 39cm x 56cm

Technikai adatok:

Tápellátás: 220-240V/50Hz, 640 W max
Tiszta víz tartály: 3,8L
Forró víz tartály: 2L
Forró víz előállítás: 6L/h(90-95C)
Hideg víz tartály: 2L
Hideg víz előállítás: 2L/h(7-10C)
Hűtőközeg: R134a(31g)

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az elő és utószűrők cseréjét, amennyiben a gép nem jelzi, ajánlott 6, de maximum 12 havonta el kell végezni. A berendezés szűrő garnitúráját itt megtalálja. Az ozmózis membránt ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, szakember nélkül is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 6.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • szemcsés aktívszén + ezüst, inline rendszerű utószűrőegység, 2″ átmérővel
  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket szakemberünk Budapesten és közvetlen környékén kiszállítja és beüzemeli Önnek külön díj fizetése nélkül!

Vidékre történő kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre. (Egyenlőre csak Budapesten és Kecskemét körzetében)

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN 75 WHITE STAR asztali ozmózis víztisztító és forró-hideg vízadagoló” értékelése elsőként