Főoldal

A víz maga az élet

Oldalunkon a Baltikumból, Lettországból érkező KRAUSEN víztisztítókat mutatjuk be. Minden Krausen termék otthonába viszi a kiváló minőséget és a környezettudatos szemléletet. Nézze meg fordított ozmózis víztisztító vagy ultraszűrő kínálatunkat!

Bízunk benne, hogy megtalálja oldalunkon azt a víztisztítót, ami  tökéletesen illeszkedik elvárásaihoz, hiszen minden termékünk a legkorszerűbb technológiát képviseli és az áraink sem mindennaposak.

Az alábbi kategóriákban talál otthonába, irodájába, kisebb ipari igényeire megfelelő vízhozammal rendelkező, a legmodernebb  víztisztítókat. Különösen ajánljuk figyelmébe a csúcskategóriás átfolyós ozmózis víztisztítóinkat, melyek a kategóriájukhoz képest igen kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek. Magas vízhozammal, kevés szennyvízkibocsátás mellett, nagyon jó árakon!

Tesztelje Ön is!


Átfolyós ozmózis víztisztítók


Ultra szűrők


Tartályos víztisztítók


Irodai víztisztítók


Ipari, éttermi, Üzemi víztisztítók

Ismerjük termékeinket és bízunk bennük, ezért minden berendezésünkre 100% megelégedettségi garanciát ajánlunk. Elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért a törvényi kötelezettség által előírt 14 napos elállási jogot 90 napra bővítjük!


Szűrők membránok


Alkatrészek

A fordított ozmózis előnyei:

  • Kémiai anyagok felhasználása nélkül tisztítja az ivóvizet
  • A membránszűrő nyílása 0,0001 mikron: eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat, vírusokat és a hormonokat is az ivóvízből. 
  •   A fordított ozmózis víztisztítók (RO víztisztítók) kiváló minőségű vizet biztosítanak mind a háztartásban vagy akár éttermi, ipari környezetben.

Kérdése van? Írja meg nekünk!