Nobana A8 Smart ozmózis víztisztító
Akció!

210.000 Ft 189.000 Ft

Letisztult design, csendes működés, kis helyigény, nagy kapacitás. Gazdaságos és elegáns.

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. A LED kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről.
LED világítógyűrűs smart csap jelzi a szűrőcsere idejét színváltással.

Nobana A8 Smart átfolyó rendszerű RO víztisztító, 1db 600 GPD nagy kapacitású membránnal és 1 db összetett előszűrővel van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Irodáknak, munkahelyeknek, kávéházaknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni. Kisebb igényű ipari felhasználásra, laboratóriumoknak is megfelel.

Tiszta víz kapacitás: 1,6 l/perc

Szennyvíz termelés: 1,2  l/perc

Készülék mérete: 14 x 45 x 40 cm Szélesség, mélység, magasság

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is, melyhez áramra van szükség!

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az összetett elő és utószűrő cseréjét ajánlott 12 havonta elvégezni. A berendezés összetett szűrőjét itt megtalálja.  Az ozmózis membránt ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránjait itt megtalálja.

A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével minden segítség nélkül, akár 1 mozdulattal egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek .

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Ismerjük termékeinket és bízunk bennük, ezért minden berendezésünkre 100% megelégedettségi garanciát ajánlunk. Ha nem elégedettek valamivel a törvényi kötelezettség által előírt 14 napos elállási jogot 90 napra bővítjük!

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.