KRAUSEN NEW LINE A++ 400 (200/200) SMART MINI LCD
Akció!

Új generációs tartály nélküli átfolyós rendszerű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító 3 db nagy teljesítményű 200 GPD-s membránnal.
Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az új LCD kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke is, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről. Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy és gépkönyv magyar nyelven.

Tiszta víz kapacitás: 0,8 – 1,1 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,7 – 0,9  l/perc

Készülék mérete: 22 x 31 x 38 cm

119.000 Ft 109.000 Ft

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az új LCD kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről.

KRAUSEN ECO LINE A++ 400(200/200) LCD átfolyó rendszerű RO víztisztító, 2 db nagy kapacitású 200 GPD-s membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Kisebb irodáknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni.

Tiszta víz kapacitás: 0,8 – 1,1 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,7 – 0,9  l/perc

Készülék mérete: 22 x 31 x 38 cm

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 3, de maximum 6 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. A szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (2db) ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek. Ennek díja: 12.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges).

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év.

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az elállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.