KRAUSEN NEW LINE A2 380 STABLE PRESSURE

KRAUSEN NEW LINE A2 380 (200/180) Stable Pressure átfolyó rendszerű RO víztisztító, az egyik legkisebb méretű, de 2 db nagy kapacitású membránnal (1 db 200 és 1 db 180 GPD )van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben.

Tiszta víz kapacitás: 0,9 – 1,2 l/perc

Szennyvíz termelés: ~ 0,5  l/perc

Készülék mérete: 22 x 24 x 46 cm

Kompakt kivitel kis helyen is elfér!

Országszerte kedvezményes beszerelési ajánlattal.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

69.990 Ft

Együtt jobban megéri

 • Krausen New Line A2 380 Stable
Teljes összeg: 81.990 Ft 75.990 Ft
6.000 Ft kedvezmény, ha együtt megvásárolod

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. 

KRAUSEN NEW LINE A2 380 (200/180) Stable Pressure átfolyó rendszerű RO víztisztító, az egyik legkisebb méretű, de 2 db nagy kapacitású membránnal (1 db 200 és 1 db 180 GPD )van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben.

Tiszta víz kapacitás: 0,9 – 1,2 l/perc

Szennyvíz termelés: ~ 0,5  l/perc

Készülék mérete: 22 x 24 x 46 cm

A rendszer felépítése:

4 lépcsős készülék (5 mikronos mechanikai szűrő, aktív szénszűrő, 1 db 200 GPD KRAUSEN-1812-200 ozmózis membrán és 1 db 180 GDP 1812-180 ozmózis membrán melyek finomsága 0,0001 mikron és GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy és gépkönyv magyar nyelven.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 2 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán (melynek nyílása 0,0001 mikron, ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő, mindenféle elszineződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is, melyhez áramra van szükség!

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 3, de maximum 6 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. A szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (2db) ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

 • szemcsés aktívszén + ezüst, inline rendszerű utószűrőegység, 2″ átmérővel
 • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek.  Ennek díja: 12.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges).

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre.

Ismerjük termékeinket és bízunk bennük, ezért minden berendezésünkre 100% megelégedettségi garanciát ajánlunk. Ha nem elégedettek valamivel a törvényi kötelezettség által előírt 14 napos elállási jogot 90 napra bővítjük!

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az elállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN NEW LINE A2 380 STABLE PRESSURE” értékelése elsőként
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVisszatérés a shopba