KRAUSEN NEW LINE A 380 Mini LCD

Új generációs tartály nélküli átfolyós rendszerű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító nagy teljesítményű 200 és 180 GPD-s membránnal.
Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az új LCD kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke is, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről. Szivárgás elleni védelemmel ellátva.

Egyszerű kivitel, megbízható konstrukció! Kifejezetten kis helyre is beépíthető kompakt méreténél fogva

INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Országszerte kedvezményes beszerelési ajánlattal.

98.000 Ft

Együtt jobban megéri

 • Krausen New Line 380 Mini LCD
Teljes összeg: 110.000 Ft 104.000 Ft
6.000 Ft kedvezmény, ha együtt megvásárolod

Közvetlen átfolyós RO víztisztítók új generációja, ami képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia. Az új szivattyúk 20-40%-al kevesebb energiát fogyasztanak elődeiknél. Csökkent a szennyvíz termelés mennyisége is min 50%-al a korábbi modellekhez képest. Az új LCD kijelzős komputer szabályozza a membrán öblítését megnövelve azok élettartamát! A kijelzőn látható a kifolyó víz TDS értéke, így ön folyamatosan tájékozódhat a víz minőségéről. Kifejezetten kis helyre is beépíthető kompakt méreténl fogva.

KRAUSEN NEW LINE A 380 Mini (200/180) LCD átfolyó rendszerű RO víztisztító, 2 db nagy kapacitású membránnal (1 db 200 és 1 db 180 GPD )van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani stabilan, nagy mennyiségben. Kisebb irodáknak is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni.

Tiszta víz kapacitás: 0,9 – 1,2 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,5  l/perc

Készülék mérete: 19 x 36 x 22 cm

A rendszer felépítése:

5 lépcsős készülék (5 mikronos mechanikai szűrő, aktív szénszűrő, 1 mikronos mechanikai szűrő, 1 db 200 GPD KRAUSEN-1812-200 ozmózis membrán és 1 db 180 GDP 1812-180 ozmózis membrán melyek finomsága 0,0001 mikron és GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membránok, garanciajegy és gépkönyv magyar nyelven.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 3 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán (melynek nyílása 0,0001 mikron, ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, így azok a szűrőn nem tudnak áthatolni) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő, mindenféle elszineződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is, melyhez áramra van szükség!

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az előszűrők cseréjét ajánlott 6, de maximum 12 havonta el kell végezni. A berendezés előszűrő garnitúráját itt megtalálja. Az aktívszenes utószűrőt ajánlott 6, de maximum 12 havonta kell cserélni. A szűrőt itt találja. Az ozmózis membránt (2db) ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta. A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 12.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

 • szemcsés aktívszén + ezüst, inline rendszerű utószűrőegység, 2″ átmérővel
 • ásványi anyag visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • biokerámia energetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
 • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

A készüléket az Ön kérésére egyeztetett időpontban szakemberünk Budapesten kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek.

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre.

Ismerjük termékeinket és bízunk bennük, ezért minden berendezésünkre 100% megelégedettségi garanciát ajánlunk. Ha nem elégedettek valamivel a törvényi kötelezettség által előírt 14 napos elállási jogot 90 napra bővítjük!

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Vélemények

„KRAUSEN NEW LINE A 380 Mini LCD” értékelése elsőként
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVisszatérés a shopba