KRAUSEN 400 ADVANCE átfolyó rendszerű RO víztisztító

115.200,00 Ft

Elegáns megjelenésű, kompakt kialakítású, tartály nélküli átfolyós rendszerű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító nagy teljesítményű 400 GPD-s membránnal, szűrő ellenőrző LED kijelzővel, elektronikus vezérléssel.

Ingyen kiszállítással országszerte és Budapesten kedvezményes beszerelési ajánlattal.

NINCS KÉSZLETEN DE RENDELHETŐ.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Közvetlen átfolyós RO víztisztító, képviseli a víztisztítás csúcsát. Nincs tartály, sem a tartályban melegedő-pangó víz, algák vagy mikrobiológiai kockázat. Állandó tisztogatás, folytonos fertőtlenítés helyett válassza a inkább a kényelmet és megbízhatóságot! Kis helyigény, fejlett technológia.

KRAUSEN 400 ADVANCE átfolyó rendszerű RO víztisztító, 400 GPD nagy kapacitású ozmózis membránnal van szerelve, képes közvetlenül, külön tartály alkalmazása nélkül tiszta vizet előállítani.  Irodáknak, munkahelyeknek is ideális választás, több ember fogyasztását is képes kiszolgálni mindig frissen.

Tiszta víz kapacitás: 0,8 – 1,4 l/perc

Maximális vízhozam: 700 liter/nap

Krausen 400 Evolution QS2000

A rendszer felépítése:

5 lépcsős készülék (5 mikronos in-line 2,5″ mechanikai szűrő, in-line 2,5″ GAC aktív szénszűrő, 1 mikronos in-line 2,5″ mechanikai szűrő, 400 GPD KRAUSEN-3013-400 ozmózis membrán és GAC aktívszenes utószűrő). Tartozékok: a beszereléshez szükséges kellékek, kerámia betétes csap, KRAUSEN membrán, gépkönyv, garanciajegy.

A fordított ozmózis (Reverse Ozmozis vagy RO) egy olyan modern víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, arzént, nitrátokat, baktériumokat, vírusokat és még a hormonokat is az ivóvízből. A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán Technológia teszi lehetővé. A vizet először a 3 lépcsős előszűrő rendszerbe juttatjuk. Ez az előszűrés leválaszt minden szennyeződést és nagyobb méretű szerves valamint szervetlen anyagot, homokot, rozsdát, klór származékokat 1 mikronos nagyságig, ezáltal biztosítja a membrán optimális terheltségét és élettartamát is. Az előszűrés után jut a víz a membránházba, ahol egy speciális membrán melynek nyílása 0,0001 mikron,(ez a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb) szűri meg, ami csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A különféle szennyezőanyagok ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni, visszamaradnak és a lefolyón keresztül eltávoznak az ivóvízből. A szűrési folyamat végén a vizet mindig frissen tartja az aktívszenes utószűrő,mindenféle elszineződés és szagoktól mentesen. További hasznos információ olvasható a membrán működéséről ide kattintva >

A készülék rendelkezik nyomásfokozó pumpával, ami biztosítja a membrán egyenletes terhelését, valamint a berendezés stabil működését alacsony víznyomás mellett is.
Szintén van elektronikus ellenőrző rendszer, mely folyamatosan szabályozza a berendezés működését az üzemi körülményektől függően. Biztosítja a membrán frissülését az automata leöblítéssel, jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére LED kijelzőn. A berendezés működéséhez áramra van szükség.

A pumpa védelme érdekében 45 perc folyamatos használat után a berendezés lekapcsol 45 percre

Karbantartási igény

Annak érdekében, hogy víztisztítója tartósan kiváló minőségű vizet állítson elő, szükség van a szűrők időnkénti cseréjére. Az elő és utószűrők cseréjét, amennyiben a gép nem jelzi, ajánlott 6, de maximum 12 havonta el kell végezni. A berendezés szűrő garnitúráját itt megtalálja.
Az ozmózis membránt ajánlott cserélni 2 évente, de maximum 36 havonta.A berendezés ozmózis membránját itt megtalálja.
A szűrőcserét a berendezéshez mellékelt gépkönyv segítségével egyedül, otthon is végrehajthatja, de kérésére Budapesten szakemberünk is elvégzi, egyúttal fertőtleníti és ellenőrzi is a gépe állapotát. Szűrőcsere, fertőtlenítés és állapotfelmérés munkadíja: 6.000,-Ft (kiszállási díjjal együtt)

Kiegészítő lehetőségek:

A víztisztító berendezést rendelheti különböző kiegészítő egységekkel, mint pl.:

  • szemcsés aktívszén + ezüst, inline rendszerű utószűrőegység, 2″ átmérővel
  • ásványi anyag  visszapótló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • biokerámia energetizáló,  inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • magnetizáló, inline rendszerű egység, 2″ átmérővel
  • lúgosító pH növelő inline rendszerű egység, 2″ átmérővel

Kiszállítás / beszerelés:

Magyarország területén ennek a termék kiszállításának költsége Önnek: INGYENES

A készüléket az Ön kérésére szakemberünk Budapesten és közvetlen környékén kiszállítja beépíti és be is üzemeli Önnek.  Ennek díja: 6.000,-Ft (Nincs több költség, kiszállási díj, kivéve, ha áramot is kell szerelni, mert akkor annak további költsége lehetséges)

Vidékre történő beszerelési kérés esetén, lépjen velünk kapcsolatba.

Garancia: A készülékre teljeskörű garancia 2 év, mely karbantartási szerződéssel kiterjeszthető 7 évre. (Egyenlőre csak Budapesten és Kecskemét körzetében)

Általános szerződési feltételeinkről, valamint az ellállás jogáról az ÁSZF menüpontban talál bővebb információt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KRAUSEN 400 ADVANCE átfolyó rendszerű RO víztisztító” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Menü bezárása
×

Cart